Sava Eskimo S3+

Sava Eskimo S3+

Sava Eskimo S3+

Usavršeni zimski pneumatik s odličnim prianjanjem u zimskim uslovima i kraćim zaustavnim putem prilikom kočenja

Dobre performanse tokom zime ne podrazumijevaju uvijek najviše cijene. Sava eskimo s3+ obezbjeđuje  čvrsto prianjanje na mokrim putevima i kolnicima pokrivenim snijegom – jedna briga manje kada zahladni. Simbol pahuljice potvrđuje da je klasifikovan kao pneumatik koji se koristi tokom zime.
  • Pouzdano prianjanje na zimskim putevima
  • Pouzdano kočenje na mokrim kolnicima
  • Odoljivost na akvaplaning
  • Dobra kilometraža

Ključne prednosti

Pouzdano prianjanje na zimskim putevima

Uživajte u većoj kontroli nad vozilom na niskim temperaturama i u snežnim uslovima. Usavršena zimska smjesa na bazi silike omogućuje da pneumatik eskimo s3+ ostane mekan i savitljiv na niskim temperaturama, čime se postiže bolje prianjanje i upravljanje. Simbol snežne pahuljice ukazuje na to da ovaj pneumatik ispunjava stroge standarde koji se tiču performansi propisanih za zimske gume.

Pouzdano kočenje na mokrim kolnicima

Eskimo s3+ koristi specijalnu smolu koja obezbjeđuje  bolje prianjanje i kraći zaustavni put prilikom kočenja na mokrim putevima. Dezen gazećeg sloja odlikuje veći broj rubova koji dodatno poboljšavaju vuču.

Odoljivost na akvaplaning

Usmjereni dezen sa širokim kanalima gazećeg sloja efikasno raspršuje vodu i bljuzgavicu, smanjujući rizik od akvaplaninga.

Dobra kilometraža

Sava eskimo s3+ ima duži rok trajanja i tako štedi vaš novac. Konstrukcija gume omogućuje ravnomjerno habanje po cijeloj površini. Izdržljiva smjesa gazećeg sloja znači da ćete s ovim pneumatikom prijeći više kilometara.
 
Pretraga za Vulco partnera