Dunlop Sp Sport Maxx TT

Dunlop Sp Sport Maxx TT

Dunlop Sp Sport Maxx TT
Preciznost pri upravljanju zahvaljujući materijalu DuPont™ Kevlar®. Pneumatik za sportske automobile visokih performansi.
  • Preciznost pri vožnji omogućuje DuPont™ Kevlar® 
  • Vrhunsko upravljanje i skretanje 
  • Odlično prianjanje i kočenje 

ŠTO VAM NUDI OVA GUMA.

ZA PRECIZNOST U VOŽNJI ZASLUŽNA JE TEHNOLOGIJA KEVLAR

SP Sport Maxx TT koristi prednosti tehnologije DuPont™ Kevlar® da podigne performanse na viši nivo. Ova tvrda smjesa obezbjeđuje čvršći bočni dio i doprinosi većoj preciznosti u vožnji. Tehnologija Touch firme Dunlop omogućuje visok nivo odziva i dobru povratnu spregu na putu.

VRHUNSKA VODLJIVOST I PONAŠANJE U KRIVINAMA

Dezen gazećeg sloja pneumatika Sport Maxx TT efikasnije raspoređuje pritisak na cijelu površinu gume, što omogućuje bolje upravljanje na mokrim i suhim kolnicima. Mirni prijelazi iz pravolinijskog kretanja u krivine vam ostavljaju više vremena da steknete osjećaj za put i pravilno reagujete, čak i pri velikim brzinama. Čvrsti rameni blokovi doprinose većoj stabilnosti u krivinama.

ODLIČNE SPOSOBNOSTI PRIANJANJA I KOČENJA

Jedinstvena smjesa gazećeg sloja sa primjesama nanočestica razvijenih za moto-sport omogućuje da uživate u vrhunskom prianjanju i kraćem zaustavnom putu prilikom kočenja na mokrim i suhim kolnicima. Asimetrični raspored kanala dodatno poboljšava prianjanje i omogućuje veću kontrolu pri velikim brzinama na autoputu.
Pretraga za Vulco partnera